aquamassage
Aquamassasje på Heimdal:
Vannseng med ny betydning!


Trøndelags aller første vannmassasjemaskin ble nylig installert i Unnis Salong på Heimdal.
Den ser umiddelbart ut som et solarium, men her kan du med klærne på
og med beroligende musikk på øret, la de varme og kraftige vannstrålene
gå løs på dine kroppslige lidelser!

-Allerede under den første behandlingen ble jeg overrasket over kraften og
velbehaget i massasjen.

Selv om ryggen var litt øm etterpå, fikk jeg umiddelbart lyst på mer. Og nå har jeg gjennomført 20 behandlinger. Det er Turid Johannessen (53) som sier dette. Hun har i årevis vært plaget med ryggen og forsøkt mange behandlingsformer. Kombinert med en krevende jobbsituasjon har ettermiddagene oftest blitt tilbrakt på sofaen med smerter og lite energi. - Etter den tredje behandlingen merket jeg stigende energi, og til min manns store overraskelse
begynte jeg igjen å ta tak i praktiske og nødvendige gjøremål hjemme, sier Turid Johannessen.

Selv om også denne behandlingsformen har sin pris, 200 kroner for hver
behandling på 15 minutter, så er hun innstilt på å fortsette med to til fire behandlinger i uka. - Livskvaliteten min er totalt forandret, og med massasje av hele kroppen fra topp til tå opplever jeg at sirkulasjonen i kroppen har blitt bedre, jeg føler meg lettere, og har fått mer energi og bedre humør. Og det kan ikke måles i penger!

Mens Turid Johannessen glad og fornøyd begir seg hjem til mann og husarbeid, får vi selv demonstrert det strålende vidunderet i Unnis Salong på Heimdal. Etterpå forstår vi Turid Johannessens reaksjoner enda bedre. Unni Espnes, innehaver og driver av salongen, ber oss observere egne reaksjoner etter massasjen. - Kjenn etter om du føler deg opplagt, og registrer hvordan smerte og stivhet utvikler seg.

Aquamassasje gjør godt for de aller fleste av oss, men Unni Espnes sier at behandlingen egner seg spesielt godt for de som sliter med fibromyalgi, rygg- og nakkesmerter, reumatisme, lite energi og søvnløshet. For egen del savner vi ingen av disse plagene, men synes likevel at behandlingen var velsignet god, og vi kommer sikkert snart tilbake igjen for å la vannet lindre kroppen med klærne på!

Kr. 400 for 30 min. aquamassage

Kr. 1600 for 10 g aquamassage a 15 min 
                    

                                                        Unnis Salong, Søbstadv. 3, 7088 Heimdal
                                                                               Tlf. 92686967

Presenterer denne unike, energigivende og velgjørende massasjen med en redaksjonell omtale som sto i Bydelsmagasinet nov. 2008: